FORUM Magazine
Building Upon Building

On behalf of Jantje Engels and Marius Grootveld, I did a contribution to FORUM magazine, titled ‘Building Upon Building’. I was asked to draw a design for a possible extension to the Braem Pavilion at the Middelheim park in Antwerp.

Other participants of this issue are AMUNT, Stephen Bates, Baukuh, Bedaux de Brouwer, BeL, Gunnar Daan, Diederendirrix, Dierendonckblancke, Dow Jones, East, ECTV, Edelaar Mosayebi Inderbitzin, Fischer Multerer, General Architecture, Happel Cornelisse Verhoeven, Hans van der Heijden, Barnaby Hughes & Hamish Warren, Humblé Martens, Ryan W. Kennihan, Adam Khan, David Kohn, De Kort van Schaik, Korth Tielens, Lilith Ronner van Hooijdonk, Ties Linders, Lütjens Padmanabhan, Donna van Milligen Bielke, Monadnock, Murmuur, Nbundm*, Nu Architectuuratelier, OFFICE Kersten Geers David van Severen, OMMX, Studio Ossidiana, Mark Pimlott, re:, Robbrecht & Daem, Jules Schoonman, Hugh Strange, SUB Office, Studio Thys Vermeulen, Veldwerk, De Vylder Vinck Tailleu, Office Winhov